Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ύποπτος για κλοπή μελισσιών!

Δώστε προσοχή!

Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιος γυρνάει σε περιοχές της Αττικής από το Κρυονέρι ώς και το Λαύριο)με ένα αυτοκίνητο λευκό παλαιό στέησον (station wagon) και κλέβει κυψέλες. Τα αυτοκίνητα station χωρούν 7 κυψέλες, και οι κλοπές που έχουν παρατηρηθεί είναι 7 κυψελών την κάθε φορά.
Στέησον (station) ονομάζονται τα αυτοκίνητα που το πίσω μέρος των αποσκευών είναι συνεχόμενο με τον χώρο επιβατών και όταν θέλουμε ρίχνουμε τα πίσω καθίσματα και μετατρέπεται σε μικρό φορτηγό.

Έχει θεαθεί πολλές φορές να γυροφέρνει σε περιοχές (από το Κρυονέρι ώς και το Λαύριο) που έχουν κλαπεί μελίσσια. Συνεργός του είναι κάποια γυναίκα που φυλάει τσίλιες.! 

Δείγμα αυτοκινήτων  "Στέησον"  -  (Station Wagon)

Πρόσφατα εθεάθη από μελισσοκόμο στην περιοχή του Κουβαρά (περιοχή Κερατέας) να κοιτάζει τα μελίσσια του. Όταν ο οδηγός του στέησον αντελήφθη ότι τον έβλεπε ο μελισσοκόμος, ο ύποπτος ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε γρήγορα!

Σε περίπτωση που κάποιος δεί ένα λευκό παλιό στέησον να περιτριγυρίζει μελίσσια, ας σημειώσει τον αριθμό κυκλοφορίας, και ας επικοινωνήσει μαζί μου. Άντε μπας και πιάσουμε κανέναν, να ….. Άντε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου