Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Προσοχή! Είδε κάποιος άλλος τον ύποπτο;


Προσοχή Επείγον!

 
Από παλαιότερες πληροφορίες υπάρχει κάποιος ύποπτος για κλοπές κυψελών στην Αττική. 

Κυκλοφορεί με ένα Opel Zafira  station Wagon του 2000, λευκού χρώματος.   

Πρόσφατα συνάδελφος μελισσοκόμος τον έπιασε επ’αυτοφώρω  στα μελίσσια του, από τα οποία είχε διαπιστώσει να λείπουν οι πληθυσμοί από τις κυψέλες του (προφανώς έκλεβε τους πληθυσμούς). 

Έχουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά δεν είναι δυνατόν να ασκηθεί μήνυση εναντίον του αν δεν υπάρξουν και άλλοι μάρτυρες μελισσοκόμοι που να έχουν δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να περιφέρεται στα μελίσσια τους.

Γνωρίζουμε όμως από παλαιότερες συζητήσεις, ότι κάποιοι τον έχουν δει!

Ζητάμε λοιπόν όποιος συνάδελφος  μελισσοκόμος  είδε ποτέ του κάποιο Opel Zafira  λευκό station να τριγυρνά στα μελίσσια του,  να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6977317679.  

2 σχόλια:

  1. ΡΙΧΤΟΥ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Ο μελισσοκόμος που τον συνέλαβε πήγε στην αστυνομία και του είπαν ότι δεν μπορεί να του κάνει τίποτα, γιατί δεν είχε προλάβει ακόμα να φορτώσει τίποτα. Αν περίμενε λίγο πιο μακριά μέχρι να φορτώσει, και μετά ειδοποιούσε την αστυνομία και τον έπιαναν φορτωμένο, θα ήταν τώρα μέσα.
    Τώρα δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.
    Εμένα πάντως ο κτηνοτρόφος στην περιοχή μου είδε τον Απρίλιο ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με ένα ζευγάρι, που περιεργάζονταν τα μελίσσια μου. Τους έδιωξε κακήν κακώς. Λίγες ημέρες μετά μου έκλεψαν την Αργώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή